DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 12.08.2019 20:35:07 

magdalena hamingerová

4.A třída absolventi 2016/2017

      

Moje třída 4.A absolventi 2016/17

link na Vaše fotečky:www.kizoa.com/Movie-Video-Slideshow-Maker/d108649837k8409831o1l1/my-class-bigy-4a-2017 

img_7150.jpg [99 KB]  

 
Praha 2017 
 
 

 

 Zde recept na čokoládovou bábovku z Albert magazínu ( třeba ho máte doma:))

Ingredience: máslo a hrubá mouka na vysypání formy

                                                250 g hladké mouky

                                                30 g kakaa

                                                 jedna lžička jedlé sody a špetka soli

                                                 125 ml smetany na šlehání

                                                 200 g čokolády

                                                 125 ml podmáslí

                                                  240 g másla

                                                 200 g krupicového cukru

                                                1 sáček vanilkového cukru

                                                4 vejce a 1 bílek

 

 

Troubu na 170°C,vymazat a vysypat bábovkovou formu.Prosejte mouku, kakao, jedlou sodu a sůl.

V rendlíku přiveďte k varu smetanu a dejte do ní nalámanou čokoládu, odstavte, přidejte podmáslí a nechte vychladnout.

Máslo s krupicovým a vanilkovým cukrem vyšlehejte na nadýchaný krém.

Přidejte vejce a bílek, prošlehejte,pak na střídačku zapracujte moučnou a čokoládovou směs.Peče se asi hodinu.               


 Bylo to psycho:)

         

 

Šablony